Favorites…maar dan overal terug te vinden

Ken je het probleem dat je op de ene computer (bijvoorbeeld op je werk) een interessante website toevoegd aan je favorieten en die dan een tijdje later weer nodig hebt…alleen dan wel terwijl je achter een andere computer zit (bijvoorbeeld thuis)? Je bent niet de enige met dit probleem en er is een oplossing voor. Er zijn websites die de mogelijkheid bieden om je favorieten op te slaan zodat je, ongeacht op welke computer je werkt, er altijd bij kan. De bekendste website is: delicious. Voor meer informatie verwijs ik je (net als in mijn vorige post) door naar de weblog van 7dingen, maar ditmaals het onderdeel " deel je favorieten op delicious"

Bijkomend voordeel is dat je bij delicious aan de hand van " tags" ook kunt kijken welke websites andere mensen aan hun profiel hebben toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op "arabic literature" of " arabic music" of " iranian politics" etc. en krijg je te zien welke websites andere delicious leden hebben opgeslagen onder die "tags".

 Delicious biedt nog een aantal leuke mogelijkheden die worden onder andere in de eerder genoemde weblog verder uitgelegd.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply