Niet alleen Allah

Veel van jullie (onderzoekers en studenten bij SMES en godgeleerdheid) zullen Froukje Santing kennen aangezien zij al vanaf het begin van haar studie altijd bruiste van de interessante ideeën. ideeën die vaak juist door haar lange ervaring als journalist bij het NRC ook goed gefundeerd waren. Een van die interessante ideeën is nu uitgemond in een blog en ik raad iedereen dan ook aan om eens een kijkje te nemen.

 

http://weblogs.hollanddoc.nl/nietalleenallah/

 

Over de inhoud valt natuurlijk te twisten (dat is juist de opzet), maar ik vind de gekozen vorm van onderzoeksblog ook al de moeite van een bezoekje waard. Wellicht brengt het andere studenten in hun scriptiefase nog op ideeën om al tijdens het onderzoek ook wat van de resultaten te delen of het onderzoek ‘interactief’ op te zetten. Zoals gezegd ga vooral even een kijkje te nemen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply