Brill e-book trial

Vanaf vandaag is er gedurende een half jaar de mogelijkheid voor studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden om gebruik te maken van de e-books van Brill uit de European History and Culture E-book collectie. Hoewel de collectie maar een paar relevante titels bevat voor het Midden Oosten vakgebied, is het toch de moeite waard om even een kijkje te nemen. Het gaat namelijk om een trial van een half jaar en over een tijdje is er de mogelijkheid om een enquete in te vullen over hoe je het gebruik van deze boeken ervaart. De enquete dient weer als input voor het verdere beleid rondom e-books. Dus zowel de voor- als de tegenstanders van e-books hebben nu de kans om hun stem te laten horen! En wie weet is binnenkort al je collegemateriaal dan digitaal beschikbaar…of juist niet! Meer informatie over deze trial en hoe je gebruik kunt maken van de e-books kun je vinden op de bibliotheekwebsite: klik hier

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply